Design interior

 Let your dreams come true!

Căminul tău este cel care îți oferă liniștea și relaxarea pe care o cauți la sfârșitul zilei. O pata de culoare, camera celor mici modificata dupa nevoile si personalitatea lor, o piesa mica de mobilier unicat- personalizata dupa bunul plac, putina caldura…transforma casa ta in casa visurilor tale!

Contacteaza-ne sau lasa-ne un mesaj cu numarul de telefon si te sunam noi!

Stabilim o prima intalnire ca să înțelegem exact ceea ce îți dorești și să găsim soluția perfectă pentru a te ajuta. Fiecare proiect e diferit, fiecare client e diferit, fiecare om e diferit! Tocmai de aceea, îți facem o propunere de colaborare abia dupa ce vedem spatiul, înțelegem ce așteptări ai de la noi si ce iti doresti.

Facilitati:

Pentru ca stim ca nu intotdeauna este usor sa strangi banii necesari pentru casa mult visata, dorim sa va oferim posibilitatea de plata in rate direct prin contract, fara dobanda, comisioane si banci.

Servicii:

*Design interior

Va puteti baza pe noi de la schite pana la zugraveli, pictat pe pereti, mobilier la comanda si tot ce aveti nevoie pentru casa voastra!

*Mobilier pentru camera copilului

Mobilier personalizat si servicii de design interior pentru transformarea camerei copilului intr-o lume de poveste.

* Mobilier din lemn masiv pentru casa si gradina

Mobilier pentru casa si  gradina lucrat manual din lemn masiv si produse ecologice, personalizat in functie de preferintele si nevoile voastre (dimensiuni, forma, culoare, accesorizare, etc)

Garantii:

* 12 luni garantie pentru toate produsele noastre

*30 de zile drept de retur