camera-copii
camera-copii-2schita-dulap1schita-pat1

Camera BEBE

9.700,00lei

Descriere Produs

 Camera pentru copii cu pat evolutiv. Mobilier din lemn masiv, rezistent in timp si mereu la moda, ce va fi folosit din primele zile ale copilului dumneavoastra pana la adolescenta. Mobilierul din lemn masiv este fără îndoială cel mai rezistent tip de mobilier pe care îl veți putea avea în case pentru mulți ani.
Camera este compusă din:
*Un pat evolutiv cu gardut si cu 3 cutii mari de depozitare sub pat cu un modul de masă de imbracat cu 3 sertare și 2 nise laterale.  Pat de bebelus are dimenisiunile de 140×70 cm. Patul evoluează într-un set: 1 pat cu dimeniuni 190x90cm cu 3 sertare + o noptiera cu 3 sertare + 1 birou + o noptiera cu 2 polite.
*Un modul de masa pentru imbracat
*Un raft decorativ
*Un dulap cu 2 uși si 2 sertare
Material folosit: Lemn masiv de fag si MDF, vopsea pe baza de apa. Se poate personalize in culorile dumneavoastra preferate din paletarul RAL.
Aceste produse se fac pe comanda si poat fi modificate in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Pentru alte dimensiuni sau modificari va rugam sa specification la sectiunea comentarii din comanda sau sa ne lasati un mesaj la adresa de mail office@candleland.ro\WhatsApp 0723389459
 

Pentru cantități mari sau contracte pe termen lung se oferă reducere.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Camera BEBE”