camera copilului
camera copiluluicamera copiluluidesignamenajaredesignamenajarehappy kidscamera copiluluicamera copiluluiamenajare interioaradesigncamera copiluluidesign interior

Design si amenajare

Descriere Produs

Camera celor mici…un loc de joaca, un loc de visat cu ochii deschisi, un loc de relaxare, un loc de dormit care te duce intr-o lume plina cu povesti frumoase…un loc unde cei mici pot fi ceea ce isi doresc….si stim cat este de greu sa organizati un spatiu mic mai ales cand aveti doi sau chiar trei copii (asa cum avem si noi 😀 ), sa alegeti piesele de mobilier care sa se incadreze perfect in camera si sa se asorteze intre ele…Designul si functionalitatea trebuie sa se inteleaga perfect. Din aceasta cauza, tot ceea ce realizam se muleaza pe spatiul pe care doriti sa il amenajam.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți, va oferim consultanta, fara nici o obligație financiara. Împreuna stabilim modelele mobilierului, culorile, bugetul proiectului si termenele de execuție, dupa care puteți lasa restul în seama noastra.

Dam dovada de flexibilitate în ceea ce privește abordarea proiectelor intrucat dorim ca fiecare copil sa aiba o camera frumos colorata,desprinsa din povesti. Cream piesele de mobilier în mod personalizat, dupa preferințele dumneavoastră, după bugetul pe care îl alocați proiectului, în funcție de spațiul pus la dispoziție.

Lasati-ne un mesaj cu ideea dumneavoastra si va sunam in cel mai scurt timp pentru a-i da viata!

Cream impreuna o lume magica pentru cei mici! Make your kids love their room!

 

Pentru cantități mari sau contracte pe termen lung se oferă reducere.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Design si amenajare”