idei cadou
cutie cadoucutie personalizatacutie lemnsoarele si lunaidei cadouhandmadecutie lemncutie bijuteriifazele luniiidei cadou

Soarele si luna

230,00lei

Descriere Produs

Cutie pictata si capitonata cu, catifea neagra. Fiecare desen a fost ales cu mare grija si are o semnificatie aparte (mai jos gasiti descrierea lor)

L= 28 cm, l= 21 cm , H= 6 cm

Acest produs se face pe comanda. Produsul poate fi modificat in functie de preferintele dumneavoastra. Timpul de executie va fi stabilit in functie de comanda dumneavoastra si va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice.

Soarele și Luna pictate pe fața cutiei reprezintă canalele energetice Pingala și Ida din sistemul uman, masculinul și femininul, logica și intuiția. În colțurile cutiei, avem Soarele în dreapta și Luna în stânga, pentru că privim din perspectiva omului care se uită în exterior: Soarele corespunde părții sale drepte, iar Luna părții sale stângi. Acestea privesc în afară, la fel ca și omul. Aceasta este starea de dualitate.Stare de Unitate o reprezintă imaginea centrală, unde Soarele și Luna se află în uniune, în consonanță. Mai mult decât atât, este de remarcat faptul că fiecare a trebuit să renunțe la jumătate din sine însuși/însăși ca să integreze pe celălalt/cealaltă. De la dualitate s-a trecut la Unitate. Impresia este că Soarele a trecut în partea stângă, iar Luna în partea dreaptă, dar de fapt doar perspectiva s-a schimbat: acum privim din perspectiva omului care vede în interior. Al treilea ochi, acum deschis, își întoarce privirea din exterior către interior, și reflectă lumea lăuntrică, exact așa cum este ea. Astfel, imaginea este în oglindă.Pe laturile cutiei sunt reprezentate fazele lunii, cele mai importante fiind Luna Nouă (de la care se pornește) și Luna Plină (pe partea opusă). Luna Nouă se numește Amavasya și reprezintă începutul de drum al căutătorului spiritual. Luna Plină se numește Pournami și reprezintă Realizarea Sinelui sau Eliberarea. Între acestea două există foarte multe faze ale Lunii, fiecare cu o anumită semnificație.

 

Cobra încolăcită de 7 ori reprezintă Kundalini, energia potențială, nemanifestată din fiecare ființă umană, pe care căutătorul spiritual trebuie s-o treacă prin cele 7 chakras principale pentru a se realiza. Tehnic vorbind, orice drum spiritual poate fi descrisă ca un drum al acestei energii de la chakra fundamentală, Muladhara, aflată la perineu, până la „vârful casei”, chakra Sahasrara, aflată puțin deasupra creștetului capului. Faptul că șarpele este pe spatele cutiei semnifică faptul că această energie este ascunsă, „în pământ”, unde stă nemișcată, până când căutătorul spiritual o dezgroapă și o aduce la suprafață. Prin urmare, se poate vedea faptul că drumul spiritual, de la începutul căutării până la Realizare, este reprezentat pe această cutie pe 2 axe: Kundalini – Unitatea Soarelui și a Lunii, Luna Nouă – Lună Plină.

 

Surse de inspirație și cunoaștere:

  1. http://isha.sadhguru.org/
  2. http://isha.sadhguru.org/blog/
  3. http://www.dhyanalinga.org/
 

Pentru cantități mari sau contracte pe termen lung se oferă reducere.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Soarele si luna”