Studio Design

Camera celor mici…un loc de joaca, un loc de visat cu ochii deschisi, un loc de relaxare, un loc de dormit care te duce intr-o lume plina cu povesti frumoase…un loc unde cei mici pot fi ceea ce isi doresc….si stim cat este de greu sa organizati un spatiu mic mai ales cand aveti doi sau chiar trei copii (asa cum avem si noi 😀 ), sa alegeti piesele de mobilier care sa se incadreze perfect in camera si sa se asorteze intre ele…Designul si functionalitatea trebuie sa se inteleaga perfect. Din aceasta cauza, tot ceea ce realizam se muleaza pe spatiul pe care doriti sa il amenajam.

Dam dovada de flexibilitate în ceea ce privește abordarea proiectelor intrucat dorim ca fiecare copil sa aiba o camera frumos colorata,desprinsa din povesti. Cream piesele de mobilier în mod personalizat, dupa preferințele dumneavoastră, varsta copilului si pasiunile sale, preferintele cromatice, în funcție de spațiul pus la dispoziție si mai ales bugetul pe care îl alocați proiectului.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati un mesaj cu ideea dumneavoastra si va sunam in cel mai scurt timp pentru a-i da viata. Consultanta este gratuita!

Costul serviciului de proiectare 3D elaborat de designer-arhitect Monica Buica este de 25€ /mp. In cazul finalizarii procesului de masurare si planificare acest cost se scade din valoarea comenzii finale. Daca dupa prezentarea solutiei finale de amenajare nu doriti sa plasati o comanda, aceasta taxa se retine ca si contravaloare pentru serviciile prestate.

Cream impreuna o lume magica pentru cei mici! Make your kids love their room!