Termeni și condiții

Vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul candleland.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate mai jos. Candleland.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site. Uneori, însă, acestea pot conține erori de operare, omisiuni sau informații care nu mai sunt actuale, pentru care ne cerem scuze anticipat. Fotografiile au titlu și rol de prezentare și caracter pur informativ si nu creaza obligații contractuale. Candleland.ro nu își asumă răspunderea pentru situații apărute în urma unor erori software sau defecțiuni tehnice aparute la server. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului Candleland.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acesta va fi considerată tentativă de fraudă și va determina o acțiune de cercetare civilă sau penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) comis acest fapt, după gravitate.

COMANDĂ FERMĂ

Accesul la produsele Candleland.ro se face pe baza unui contract și/sau a unei comenzi ferme din partea clientului sau pe baza acceptarii la plată a facturii fiscale. Prin semnarea contractului sau acceptarea facturii fiscale clientul este de acord cu prezentele condiții comerciale.

PRODUCȚIE ȘI LIVRARE

Procesarea si productia propriu-zisa a comenzii dureaza 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii dumneavoastra. In luna Decembrie timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi.

Vă rugăm să ne trimiteți solicitările dumneavoastră în timp util pentru a evita o supra-aglomerare a comenzilor.

Pretul transportului este stabilit de firma de curierat ( Fan Courier, Cargus). Livrarea se organizează la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. De asemenea clienții pot recepționa produsele personal de la depozitul Candleland.ro.

GARANTAREA PRODUSELOR

Toate produsele noastre sunt confecționate/asamblate și ambalate manual. Marca / tipul produselor prezentate pe site și în oferte sunt cu titlu orientativ, de prezentare. Candleland.ro poate schimba producătorul, marca și tipul anumitor produse cu altele similare, în cazul în care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea și acordul clientului. Candleland.ro garantează 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marcă cu cele din ofertă. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare și nu au valoare contractuală. Candleland.ro poate produce la cererea clientului și selecții diferite, altele decât cele din prezente pe site. Vă rugăm să ne solicitați orice alta selecție de produse și vă vom răspunde cu o ofertă fermă în maxim 24 ore.

RETURURI DE PRODUSE

Dacă aţi primit un produs Candle Land Design de care nu sunteți mulțumit, vă rugăm să completați o cerere de retur la sectiunea contact în primele 3 zile de la primirea produsului. Termenul maxim de returnare a unui produs achiziționat este de 14 zile.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare (depozitare,utilizare in mediu umed, langa sursa de foc si sa nu prezinte urme de lovituri). Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de dumneavoastră în formularul de retur, în cel mult 30 de zile de la retur. Altfel, în cazul în care se optează pentru un alt produs, se urmează termenii de livrare standard, adică maxim 15 zile lucrătoare + 3-4 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare, dacă produsul dorit la schimb nu este pe stoc. Taxele de retur sunt suportate de către client.

Produse care nu pot fi returnate:

– produsele aflate la promoții, care beneficiază de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse la un preț similar.

– produsele personalizate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate / returnate.

– gift cardurile nu sunt returnabile; produsele cumpărate cu ajutorul unui gift card pot fi schimbate doar cu alte produse la un preț similar.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Client si Comerciant va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu se reușește soluționarea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată din București, Romania.

DISPOZIȚII FINALE

Candleland.ro își rezervă dreptul de a putea efectua modificări ale acestor prevederi, precum și modificari asupra conținutului și structurii site-ului www.candleland.ro, sau orice alte modificari ce ar putea afecta informațiile conținute pe site sau funcționarea acestuia, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatorii acestuia.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lămuriri vă așteptam cu un mesaj la: office@candleland.ro