Termeni și condiții

Vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul candleland.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate mai jos. Candleland.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site. Uneori, însă, acestea pot conține erori de operare, omisiuni sau informații care nu mai sunt actuale, pentru care ne cerem scuze anticipat. Fotografiile au titlu și rol de prezentare și caracter pur informativ si nu creaza obligații contractuale. Candleland.ro nu își asumă răspunderea pentru situații apărute în urma unor erori software sau defecțiuni tehnice aparute la server. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului Candleland.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acesta va fi considerată tentativă de fraudă și va determina o acțiune de cercetare civilă sau penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) comis acest fapt, după gravitate.

COMANDĂ FERMĂ

Accesul la produsele Candleland.ro se face pe baza unui contract și/sau a unei comenzi ferme din partea clientului sau pe baza acceptarii la plată a facturii fiscale. Prin semnarea contractului sau acceptarea facturii fiscale clientul este de acord cu prezentele condiții comerciale.

PRODUCȚIE ȘI LIVRARE

Procesarea si productia propriu-zisa a comenzii dureaza 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii dumneavoastra. In luna Decembrie timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi.

Vă rugăm să ne trimiteți solicitările dumneavoastră în timp util pentru a evita o supra-aglomerare a comenzilor.

Pretul transportului este stabilit de firma de curierat ( Fan Courier, Cargus). Livrarea se organizează la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. De asemenea clienții pot recepționa produsele personal de la depozitul Candleland.ro.

GARANTAREA PRODUSELOR

Toate produsele noastre sunt confecționate/asamblate și ambalate manual. Marca / tipul produselor prezentate pe site și în oferte sunt cu titlu orientativ, de prezentare. Candleland.ro poate schimba producătorul, marca și tipul anumitor produse cu altele similare, în cazul în care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea și acordul clientului. Candleland.ro garantează 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marcă cu cele din ofertă. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare și nu au valoare contractuală. Candleland.ro poate produce la cererea clientului și selecții diferite, altele decât cele din prezente pe site. Vă rugăm să ne solicitați orice alta selecție de produse și vă vom răspunde cu o ofertă fermă în maxim 24 ore.

RETURURI DE PRODUSE

Dacă aţi primit un produs Candle Land Design de care nu sunteți mulțumit, vă rugăm să completați o cerere de retur la sectiunea contact în primele 3 zile de la primirea produsului. Termenul maxim de returnare a unui produs achiziționat este de 14 zile.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare (depozitare,utilizare in mediu umed, langa sursa de foc si sa nu prezinte urme de lovituri). Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de dumneavoastră în formularul de retur, în cel mult 30 de zile de la retur. Altfel, în cazul în care se optează pentru un alt produs, se urmează termenii de livrare standard, adică maxim 15 zile lucrătoare + 3-4 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare, dacă produsul dorit la schimb nu este pe stoc. Taxele de retur sunt suportate de către client.

Produse care nu pot fi returnate:

– produsele aflate la promoții, care beneficiază de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse la un preț similar.

– produsele personalizate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate / returnate.

– gift cardurile nu sunt returnabile; produsele cumpărate cu ajutorul unui gift card pot fi schimbate doar cu alte produse la un preț similar.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Client si Comerciant va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu se reușește soluționarea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată din București, Romania.

DISPOZIȚII FINALE

Candleland.ro își rezervă dreptul de a putea efectua modificări ale acestor prevederi, precum și modificari asupra conținutului și structurii site-ului www.candleland.ro, sau orice alte modificari ce ar putea afecta informațiile conținute pe site sau funcționarea acestuia, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatorii acestuia.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lămuriri vă așteptam cu un mesaj la: office@candleland.ro

Politica de confidenţialitate

Prezenta Politică de confidențialitate („Politica”) explică modul în care Candle Land Design. colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. Candleland se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate. -Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal? Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi , când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular . Vei găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor tale cu caracter personal de mai jos în secțiunea Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal? Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând magazinul și site-urile web Candleland, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că este OK. Dacă doreşti să îţi trimitem detalii despre produsele, serviciile ofertele şi promoţiile noastre te poti abona la newsletter. Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de Candle Land Design.

Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii Candle Land Design sunt următoarele: nume, adresa, adresa de plată, adresa de livrare, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi serviciiCandle Land Design şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi (poze si pareri cu si despre produsele achizitionate). Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal? Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.

Candle Land Design distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru Candle Land Design, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care Candle Land Design are faţă de tine, dar uneori şi pentru îmbunătăţirea experienţei tale la cumpărături, pentru marketing direct.

Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor

Când efectuezi o achiziţie prin site-ul web Candleland.ro sau telefonic, în funcţie de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. Această situaţie va avea loc în special dacă, pe lângă achiziţia produselor Candle Land Design, decizi să foloseşti unul dintre servicii, precum livrarea sau asamblarea. Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le cumperi de la Candle Land Design sunt livrate la adresa corectă, colaborăm cu parteneri externi de încredere și le distribuim unele dintre informațiile tale cu caracter personal necesare pentru furnizarea respectivelor servicii (de exemplu, numele, adresa de livrare și preferințele de livrare pe care ni le-ai prezentat, cum ar fi ora la care doreşti să primeşti o livrare).

Serviciul de Relații Clienți

În cazul în care contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi Candleland.ro vom avea nevoie de informaţiile tale de contact pentru a soluţiona problema cu care te adresezi Candle Land Design. Acestea vor fi utilizate numai în acest scop De asemenea, poţi contacta Serviciul de Relaţii Clienţi Candle Land Design când doreşti să faci achiziţii la telefonice. Pentru a face achiziţii prin telefon, Candle Land Design prelucrează următoarele date: numele şi prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Desigur, aceste date sunt furnizate de tine în mod voluntar, dar nefurnizarea lor poate uneori rezulta în incapacitatea de a îndeplini o comandă sau o livrare.

Site-urile web Candleland.ro

Unele informaţii despre tine pot fi, de asemenea, colectate atunci când vizitezi site-uri web Candleland.ro . Aceste date vor fi prelucrate într-un anumit scop, despre care te vom informa cel mai târziu în momentul colectării (de ex. pentru a efectua vânzări online, pentru a salva lista de cumpărături pe care ai creat-o,etc.). În acest caz, nefurnizarea datelor specifice poate limita posibilitatea de a utiliza cumpărăturile online sau de a reduce nivelul experienței tale la cumpărături.

Candle Land Design ar dori să îţi trimită înformaţii despre produsele şi serviciile noastre care te-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optezi pentru acestea. Reţine că indiferent dacă ai consimţit să primeşti mesajele noastre de marketing, poţi opta cu uşurinţă să nu le mai primeşti la o data ulterioară.

Ai dreptul în orice moment să ne opreşti ca să nu te mai contactăm în scopuri de marketing .Dacă nu mai doreşti să fii contactat în scopuri de marketing, apasă butonul de dezabonare de la sfârşitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter). Alte informații cu caracter personal furnizate Candle Land Design În mod voluntar, poți furniza Candle Land Design informații cum ar fi preferințele tale pentru produse, motivele pentru care cumperi un produs, date despre familia ta și stilul de viață – datorită acestui fapt, putem afla mai multe despre preferințele tale la cumpărături și putem îmbunătăți experiența ta la cumpărături.

Deschide chat-ul
Nevoie de ajutor?
Bună
Te pot ajuta?