Termeni și condiții

Vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul candleland.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate mai jos. Candleland.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site. Uneori, însă, acestea pot conține erori de operare, omisiuni sau informații care nu mai sunt actuale, pentru care ne cerem scuze anticipat. Fotografiile au titlu și rol de prezentare și caracter pur informativ si nu creaza obligații contractuale. Candleland.ro nu își asumă răspunderea pentru situații apărute în urma unor erori software sau defecțiuni tehnice aparute la server. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului Candleland.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acesta va fi considerată tentativă de fraudă și va determina o acțiune de cercetare civilă sau penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) comis acest fapt, după gravitate.

COMANDĂ FERMĂ

Accesul la produsele Candleland.ro se face pe baza unui contract și/sau a unei comenzi ferme din partea clientului sau pe baza acceptarii la plată a facturii fiscale. Prin semnarea contractului sau acceptarea facturii fiscale clientul este de acord cu prezentele condiții comerciale.

PRODUCȚIE ȘI LIVRARE

Procesarea si productia propriu-zisa a comenzii dureaza 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii dumneavoastra. In luna Decembrie timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi.

Vă rugăm să ne trimiteți solicitările dumneavoastră în timp util pentru a evita o supra-aglomerare a comenzilor.

Pretul transportului este stabilit de firma de curierat ( Fan Courier, Cargus). Livrarea se organizează la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. De asemenea clienții pot recepționa produsele personal de la depozitul Candleland.ro.

GARANTAREA PRODUSELOR

Toate produsele noastre sunt confecționate/asamblate și ambalate manual. Marca / tipul produselor prezentate pe site și în oferte sunt cu titlu orientativ, de prezentare. Candleland.ro poate schimba producătorul, marca și tipul anumitor produse cu altele similare, în cazul în care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea și acordul clientului. Candleland.ro garantează 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marcă cu cele din ofertă. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare și nu au valoare contractuală. Candleland.ro poate produce la cererea clientului și selecții diferite, altele decât cele din prezente pe site. Vă rugăm să ne solicitați orice alta selecție de produse și vă vom răspunde cu o ofertă fermă în maxim 24 ore.

RETURURI DE PRODUSE

Puteti solicita returul de produse în următoarele situatii:

 1. Produsul livrat nu este conform cu specificatiile de pe site.
  Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veți plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veti primi un ramburs parțial egal cu diferența de valoare a produselor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Candleland.ro.
 2. Produsul livrat nu este funcțional în primele 24 de ore de la recepție sau coletul prezintă deteriorări
  Dacă produsul primit este nefuncțional în primele 24 de ore de la recepția efectivă – ridicarea de la depozitul Candleland.ro sau recepția la domiciliu prin curier – puteți reclama acest fapt și solicita returnarea produsului, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale căror colete prezinta deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandam să refuzați recepția lor.
 3. Produsul livrat nu este cel comandat
  Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați acest fapt în maxim 24 ore, pentru a returna produsul și pentru înlocuirea sa cu cel corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de către Candleland.ro.
 4. Renunțarea la cumpărare
  Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
  Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
  Dacî produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, comerciantul își rezervă dreptul legal de a solicita o taxă acoperitoare a costurilor de readucere a produsului în stadiul inițial (dacă acest lucru este posibil) sau acoperitoare a diferenței de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand.

Acesta clauză se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse in O.G. 130/2000.

  Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:

 • Solicitare telefonică de retur la unul din numerele 021.367.22.87 sau 0722.29.66.85, în urma căreia veți primi un cod de retur și instrucțiuni suplimentare, dacă este cazul.
 • Returnarea efectivă a produsului direct la depozitul Candleland.ro sau prin curierat rapid, în ambele cazuri fiind obligatorie prezentarea codului de retur.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Client si Comerciant va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu se reușește soluționarea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată din București, Romania.

DISPOZIȚII FINALE

Candleland.ro își rezervă dreptul de a putea efectua modificări ale acestor prevederi, precum și modificari asupra conținutului și structurii site-ului www.candleland.ro, sau orice alte modificari ce ar putea afecta informațiile conținute pe site sau funcționarea acestuia, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatorii acestuia.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lămuriri vă așteptam cu un mesaj la: office@candleland.ro